اپیلاسیون

اپیلاسیون در بارداری

اپیلاسیون در بارداری

اپیلاسیون در بارداری دغدغه بسیار از خانم های عزیز در این دوران سخت اما شیرین می باشد. رفع موهای زائد به روش اپیلاسیون در میان بسیاری از بانوان رایج می باشد. به این دلیل که در اپیلاسیون، موها از ریشه کنده شده و رشد مجدد آنها همواره به صورت نازک و در سطح کمتری صورت خواهد گرفت. اما نکتۀ حائز اهمیت در خصوص استفاده از روش اپیلاسیون، مراقبت هایی است که باید قبل و پس از آن انجام دهیم تا دچار مشکلات ناشی از اپیلاسیون نشویم.
رعایت موارد بهداشتی و مراقبتی برای بانوان عزیزی که در دوران بارداری به سر می برند، اهمیت ویژه ای خواهد داشت که باتوجه به میزان حساسیت رعایت این نکات، تصمیم به درج نمودن مقاله در سایت نمودیم.
آیا رفع موها با روش اپیلاسیون در دوران بارداری برای مادران پرخطر و مضر خواهد بود یا خیر؟
این سئوال، یکی از متداول ترین سئوالاتی است که مادران از متخصصین و پزشکان خود می پرسند تا با خیال راحت در مراکز زیبایی برای انجام این کار مراجعه کنند. در حقیقت، همانطور که می دانید با افزایش تغییرات هورمونی زنان در بارداری، رشد ناخن، مو و به ویژه موهای زائد، حتی در قسمتهایی که تا به حال شاهد رشد مو از آن قسمتها نبودیم، بیشتر خواهد شد. در نتیجه، ممکن است شرایط نگران کننده ای را برای بانوان ایجاد کند. بهتر است بدانید که روش مو زدائی به کمک اپیلاسیون در دوران بارداری عملا هیچ ایراد و اشکالی نخواهد داشت. به خصوص، برای آن دسته از بانوانی که پیش از بارداری، روش اپیلاسیون را برای از بین بردن موی بدن، انتخاب کرده اند.
نکات مهم اپیالسیون در دوران بارداری
• ضروری و مهم است که برای اپیلاسیون در بارداری، حتماً به سراغ آرایشگاه ها و مراکز زیبایی بروید که علاوه بر حفظ بهداشت محیط و ابزارها، حضور افراد کاربلد نیز برایشان در اولویت است. در چنین محیطی، مسلماً درگیری مشکالت پوستی شما به دلیل عدم بهداشت تخت، زیراندازها و . . . کمتر خواهد شد و در نتیجه با حداقل عوارض، مو زدائی بدنتان، صورت میگیرد.
• در دوران بارداری، معمولا به دلیل افزایش حجم تجمع آب و خون برای حفظ و تغذیه جنین، حساسیت بر روی پوست نیز بیشتر شده و معمولا حس درد هنگام اپیلاسیون نیز به همان نسبت، بیشتر خواهد شد. پیشنهاد می کنیم، حتما پیش از آنکه قسمت بزرگی از سطح پوست را اپیالسیون کنید، ابتدا بخش کوچکی از بدن را با موم تست نموده و چنانچه درد کمی احساس کردید یا پوست دچار خارش یا سوزش نشد، به کار خود ادامه دهید. در غیر اینصورت، بهتر است از انجام این کار منصرف شده و به سراغ روشهای دیگر مو زدائی بروید.
• اگر در ماههای پایانی دوران بارداری هستید، حتما از انجام اپیالسیون قسمت شرمگاهی پرهیز نمائید، به این دلیل که ممکن است اختالالتی مانند ورم یا عفونت قسمت شرمگاهی را در پی داشته باشد.
• پس از اینکه موها به اندازه 3 سانت رشد کردند، به آرایشگاه مراجعه کنید. ضمن آنکه، حتماً از شخص اپیالسیون کننده، بخواهید از نوارهای پارچه ای تمیز به ویژه در قسمت شرمگاهی استفاده کند.
• اگر به مالسمای پوست صورت در دوران بارداری دچار شدهاید، هرگز اپیالسیون این قسمت را انجام ندهید. به ذکر است که، مالسما نوعی بیماری پوستی رایج در زنان باردار می باشد. عالئم این بیماری بر روی صورت و به شکل لکههای قهوهای یا قرمز نمایان می شوند. در نتیجه، اپیالسیون حساسیت این قسمت از صورت را بیش از بیش خواهد کرد.
در قسمت بعدی، از عواملی که مانع از اپیالسیون مادران باردار می گردد، مطالبی خواهیم گفت. لطفا با دقت به این نکات توجه نموده و اگر چنین شرایطی را در قسمتی از بدنتان دارید، از انجام اپیالسیون پرهیز کنید.
چه پوستهایی از اپیلاسیون در بارداری منع شده اند؟
1-رگهای واریسی
2 -خال گوشتی
3 -اگر از داروهای ضد جوش و آکنه استفاده می کنید، بهتر است اپیلاسیون آن قسمت را انجام ندهید. چرا که باعث سوزش و خارش شدید خواهد شد.
4 -زگیل
5-بریدگی و زخم های باز
نکتۀ پایانی اینکه، حتماً در دوران بارداری به توصیههای پزشکی، جهت حفظ سالمت خود و جنین توجه نموده و ضمنا برای انجام هر عملی به ویژه اپیلاسیون، با توجه به نکات ذکر شده در این مقاله و حساسیت های پوستی موجود در بارداری، قدم بردارید تا با اطمینان از تولد فرزند سالمتان، خرسند شوید.
ضروری و مهم است که برای اپیلاسیون در بارداری، حتماً به سراغ آرایشگاه ها و مراکز زیبایی بروید که علاوه بر حفظ بهداشت محیط و ابزارها، حضور افراد کاربلد نیز برایشان در اولویت است. در چنین محیطی، مسلماً درگیری مشکالت پوستی شما به دلیل عدم بهداشت تخت، زیراندازها و . . . کمتر خواهد شد و در نتیجه با حداقل عوارض، مو زدائی بدنتان، صورت میگیرد.

در دوران بارداری، معمولا به دلیل افزایش حجم تجمع آب و خون برای حفظ و تغذیه جنین، حساسیت بر روی پوست نیز بیشتر شده و معمولا حس درد هنگام اپیلاسیون نیز به همان نسبت، بیشتر خواهد شد. پیشنهاد می کنیم، حتما پیش از آنکه قسمت بزرگی از سطح پوست را اپیالسیون کنید، ابتدا بخش کوچکی از بدن را با موم تست نموده و چنانچه درد کمی احساس کردید یا پوست دچار خارش یا سوزش نشد، به کار خود ادامه دهید. در غیر اینصورت، بهتر است از انجام اپیلاسیون در بارداری، منصرف شده و به سراغ روشهای دیگر مو زدائی بروید.
اگر در ماههای پایانی دوران بارداری هستید، حتما از انجام اپیلاسیون قسمت شرمگاهی پرهیز نمائید، به این دلیل که ممکن است اختالالتی مانند ورم یا عفونت قسمت شرمگاهی را در پی داشته باشد.
پس از اینکه موها به اندازه 3 سانت رشد کردند، به آرایشگاه مراجعه کنید. ضمن آنکه، حتماً از شخص اپیالسیون کننده، بخواهید از نوارهای پارچه ای تمیز به ویژه در قسمت شرمگاهی استفاده کند.
اگر به مالسمای پوست صورت در دوران بارداری دچار شده اید، هرگز اپیالسیون این قسمت را انجام ندهید. به ذکر است که، مالسما نوعی بیماری پوستی رایج در زنان باردار می باشد. عالئم این بیماری بر روی صورت و به شکل لکههای قهوهای یا قرمز نمایان می شوند. در نتیجه، اپیالسیون حساسیت این قسمت از صورت را بیش از بیش خواهد کرد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *